Kerékpár utánfutó gyerekeknek, kisállatoknak

Praktikus kerékpár utánfutó

Időjárásnak ellenálló borítással ellátott utánfutót keres a biciklijéhez? Ha igen, akkor honlapunkon a helye! Itt nemcsak minőségi, kényelmes, tartós és minden korosztálynak ideális kétkerekűket talál, hiszen megannyi kerékpár utánfutó változatból válogathat kedvére. Nem is gondolná, mennyi mindenre alkalmas egy ilyen szállító eszköz.

A bringa után rögzíthető kerékpár utánfutó kiváló 1 vagy 2 gyerek szállításához, a legtöbb modell ráadásul 45 kg-ig terhelhető.

Természetesen a terepbringázáshoz vagy a kerékpáron megtett kiránduló útvonalakhoz is kapható csomaghordó utánfutó, amiben a sátortól kezdve a takarókon át a ruházatig, minden szükséges holmit tárolni tud.

Némelyik kerékpár utánfutó kimondottan kisállatok szállítására alkalmas. Sokan vásárolnak ilyet akkor, amikor a kedvencüket át kell szállítsák például az állatorvoshoz és képtelen lábon megtenni a távolságot. Az utánfutók elengedhetetlen eleme a zászló, ami az autósoknak figyelmeztetés. Ez jelzi ugyanis, hogy a haladó kerékpár után még egy utánfutó is jön.