Kellemes meleget ad az elektromos hősugárzó

elektromos hősugárzó

A lakásnak igazi éke lehet a terasz, ahová olyankor ülünk ki, amikor egy kis csendre vágyunk vagy éppen élvezni szeretnénk a természet kivételes élményvilágát. Lehet, hogy a téli hónapokban kevésbé, de a tavaszi estéken már megélénkül az élővilág és érdekes eseményeknek lehetünk szemtanúi a fűben, fákon, levegőben egyaránt. Ilyenkor azonban még hasznos az elektromos hősugárzó jelenléte, aminek jóvoltából elkerülhető a felesleges fagyoskodás.

A bőséges kínálat kedvünkre válogathatunk, ezért megéri alaposan utánanézni a termékek sajátosságainak, hogy azokat figyelembe véve tudjunk dönteni. A Zermatt felfüggeszthető elektromos hősugárzó például nagyon dekoratív és egyben világítótestként is alkalmazható, hiszen van beleépítve 2 darab 3,5 Wattos LED izzó, ami elég erőteljes fényt ad.

Kialakítását tekintve időjárásálló, karbonszálas és még külön távirányító is van hozzá, amivel igényre szabottan állíthatóak a funkciók. Jóformán bármilyen környezetben alkalmazható ez a típusú elektromos hősugárzó. Biztosan elnyeri a tetszésünket és öröm lesz mellette melegedni.