Kecsketejes szappan a dúsabb hajkoronáért

kecsketejes szappan

Igen kellemetlen érzés, amikor valakinek zsíros a bőre, illetve a haja, hiszen ez az esztétikai probléma jelentősen meg tudja keseríteni az életünket. A csalán tökéletes tisztító ereje megtapasztalható az ennek felhasználásával készült kecsketejes szappan alkalmazása révén. A készítmény helyreállítja a faggyúmirigyek működését, így sikeresen kezeli a zsíros bőrt, illetve a pattanások eltűnéséhez is hatékonyan járul hozzá.

Serkenti a fejbőr vérellátását, aminek következtében erősödnek a hajhagymák, valamint megszabadulhatunk a hajzsírosodástól is. Fényesebbé és dúsabbá válik a hajkoronánk eme kecsketejes szappan rendszeres használatának köszönhetően.

Általa hozzájuthatunk a csalán gyógyhatásaihoz, amelyek már nagyanyáink szépségápolásában is főszerepet játszottak. Sikert hozott ez az anyag, mert a gyógynövényben lévő természetes hatóanyagok méregtelenítő és antioxidáns hatással látják el. A csalános kecsketejes szappan kedvező anyagi feltételekkel vásárolható meg a vitalis-szappan.hu webshopból.