Belátásgátló szalag a látványos felületért

belátásgátló szalag

Nagyon kellemetlen, amikor a kertünkben vagy az udvarunkon elvégzett minden mozgásunkat látják az utcáról, esetleg a kertszomszéd figyelő tekintetét érezzük gyakran. Ezen bosszúság ellen könnyen lehet tenni, mert létezik belátásgátló szalag, aminek alkalmazásával a privát szféránk teljes mértékben megmarad. Többféle termék megvásárlását végezhetjük el a keritesrendszerek.hu webáruházban, a gazdag termékpalettán biztosan szerepel az a fajta belátásgátló szalag is, amelyik az Ön házához és kerítéséhez ideális.

Például az Ecoflex rattan 2D és 3D típusú tetszés szerint variálható, így teljes vagy részleges átlátás elleni védelem oldható meg a segítségével. Igazán látványos felületeket hozhatunk létre nemcsak a befűzés mintájával, hanem a csíkok színének váltogatásával is. Bárki által könnyen telepíthető ez a 19 mm széles belátásgátló szalag, ami 35 m hosszú tekercsben kapható a webshopban. A munkafolyamat részletesen le van írva a weboldalon. Amint ezen túlvagyunk, a belátásgátló szalag többé nem engedi láttatni a kertünket kívülről. De nincs erre a megoldásra szükség olyan telkek esetében, ahol lamellás kerítés védi az ott élőket az idegen tekintetektől, a széltől és nagyrészt a zajtól is. A kínálatban lévő Mátra táblás, lamellás kerítés fából készült és nagyon könnyen megépíthető. Megfizethető áron lehet megvásárolni, jelen pillanatban 3%-os árkedvezmény is vonatkozik erre a típusra. A fatáblák között egyedülálló ez a modell, mivel 2 m magas, így pedig teljes intim védelmet nyújt a családnak.

A színe szintén eltér a többi natúr táblától, mivel barna kezelést kapott. Bár gomba- és rovarölő szerrel is kezelték, fontos tudni, hogy ez a lamellás kerítés feltétlenül festésre szorul. A webáruház ügyfélszolgálatához fordulhat a kerítés megtervezése érdekében, itt a munkatársak készséggel állnak a rendelkezésére. Jó választás tehát ez a lamellás kerítés, amelyik megfelelő telepítés és karbantartás mellett, hosszú éveken keresztül kiszolgálja a tulajdonosait. Fontolja meg a vásárlást és az építmény megvalósítását!