Ismerjük meg a fapados parkoló szolgáltatásait!

fapados parkoló

Lassan itt a nyár és sokan úgy érezhetik joggal, hogy eljött az ideje egy kis kikapcsolódásnak. Ha hosszabb utat akarunk megtenni, akkor érdemes a repülő mellett voksolni, hiszen így jóval kényelmesebben, gyorsabban és költséghatékonyabban tudunk eljutni a vágyott helyre. Ha autóval megyünk a reptérre, akkor felmerülhet bennünk, hogy mégis mi lesz a járművel, amíg távol vagyunk. Ezt a problémát hivatott megoldani a fapados parkoló, aminek a szolgáltatásit megmerhetjük ide kattintva.

Elsőször is közel van a felszálló ponthoz, de ezt a távolságot sem kell gyalog megtennünk. A fapados parkoló munkatársai gondoskodnak a csomagok és a személyek szállításáról, ami légkondicionált kisbusszal történik.

Ami a biztonságot illeti, éjjel-nappal folyamatosan megfigyelés alatt áll a fapados parkoló területe, ami kizárja a kocsik feltörését, megrongálását. Amennyiben hazaérkezve egy lemerült akkumulátorral kell szembesülnünk, akkor sincs miért kétségbeesni, hiszen a bebikázás sem jelent problémát, amiben bármikor a dolgozók segítségét kérhetjük.