Mystic Day – nőiesség és önbizalom

Mystic Day

Jelen lenni 12 éve, 10 országban, 285 üzletben. Ezt jelenti a Mystic Day, a maga páratlanul különleges, egyedi ruhakollekcióival, amelyek mellett számos magyar híresség (műsorvezető, színésznő, énekes) tette már le a voksát. A kizárólag saját tervezésű darabok hétről-hétre önbizalmat és stílust kölcsönöznek az igényes nőknek, tökéletessé varázsolva a megjelenésüket bármilyen alkalomra.

Ezek a ruhák úgy lettek megtervezve és megalkotva, hogy képesek legyenek a viselőik legelőnyösebb oldalát kihozni, kortól és testalkattól függetlenül. Követve az aktuális trendeket, mégis egészen sajátos módon járulnak hozzá a nők mindennapjaihoz és segítik őket igazán lenyűgözővé válni.

Legyen szó bármilyen alkalomról, a Mystic Day mindenre kínál egy tökéletes megoldást. Kapjunk meghívást egy gálavacsorára vagy esküvőre, esetleg csak üljünk össze a barátnőinkkel egy cukrászdában, tartsunk megbeszélést a munkahelyünkön, a Mystic Day ruháiban biztosan sikert aratunk majd. Látogasson el Ön is mielőbb valamelyik márkaboltba és győződjön meg róla személyesen!