Ismerje meg a szobatermosztát képességeit!

szobatermosztát

A téli időszakban mindenki megtapasztalja, hogy mennyi pozitívumot tud jelenteni a hatékony fűtés a lakásban. Éppen ilyenkor jelentkeznek az esetleges hibák, amikre könnyen javíthat. Ami biztos, hogy a szigetelés alkalmazása kulcsfontosságú, akárcsak a szobatermosztát integrálása. Az automatizálás révén, külön programokat állíthat be annak függvényében, hogy pontosan mikor vegye kezdetét a fűtés.

A legtöbb lakásban a nap csak adott részében tartózkodnak otthon a lakók. Amennyiben ez fennáll az Ön esetében is, akkor a vezetékes vagy vezeték nélküli szobatermosztát esélyt kínál a jelentős megtakarításra. Állítsa be, hogy melyek azok az idősávok, amikor biztosan nincs szükség fűtésre!

Ezzel napi és havi szinten is jelentős összeget spórolhat. A Honeywell T4 és T4R készülékeivel előre megadott programokat is elindíthat, valamint távolról beállíthatja a paramétereket, a wifis kapcsolat révén. A magas színvonalú szobatermosztát hűtési feladatokat is elláthat, így a nyári hónapokban sem kell mellőznie az előnyeit.