Használt pénztárgép árak: mennyivel olcsóbbak?

használt pénztárgép

Üzletvezetőkén alaposan meg kell nézned, hogy milyen termékekbe fektetsz, főleg akkor, ha azokkal dolgozni fogsz. Egy bolt működéséhez elég sok előírást muszáj betartani. A jogszabályok folyamatosan bővülnek, módosulnak és az elhanyagolásuk komoly büntetéseket von maga után. Az online kasszák korszaka köszöntött be 2017-óta, az adatok könnyebb ellenőrzése érdekében. A hatóságok szeretik figyelemmel kísérni a boltok forgalmát, amihez már minden szükséges eszköz rendelkezésükre áll.

Viszont, amit tudni kell ezen berendezésekről, hogy bár munkaeszközök, de önmagukban bevételt nem generálnak. Egy új pénztárgép költsége meghaladhatja a 100 000 Forintot. Van opció a bérlésre, de ha mégis szeretnél egy saját tulajdont, akkor választhatod a harmadik megoldást. A használt pénztárgép árakról az LA Pénztárgép weboldalán tájékozódhatsz bővebben. A használt rendszerek minden szabványnak megfelelnek. Az árak kedvezőbbek, még a beüzemelés költségével együtt is.

A megtakarított összegeket pedig bátran beforgathatod a vállalkozásba, hogy mielőbb kitermeld az elköltött pénzösszeget. Ami a hatékonyságot illeti, a használt berendezés nem okoz csalódást. Sok éven át fogja rendületlenül tenni a dolgát. A CashBox Base online pénztárgép speciális termo nyomtatójának hála, naponta több 100 nyugtát tud kibocsájtani. Másodpercenként 22 sort hoz létre és mindezt 57,5 mm szélességben. A kompakt méret nagy tudással párosul, amit tovább lehet fejleszteni bizonyos kiegészítő rendszerek hozzácsatolásával.

A fejlődés pedig nem áll meg, hiszen rendszeresen újabb igények merülnek fel ezen a területen, amihez készülékek igyekeznek alkalmazkodni. Egyértelműen idesorolható az NFC technológia, illetve a wifi/LAN hálózaton keresztül elérhető felhőszolgáltatás. Látható tehát, hogy a használt pénztárgépek ugyanolyan fejlett képességekkel bírnak, mint az új társaik, de jóval kedvezőbb áron. Az okos döntésekkel sokat megtakaríthatsz még a kezdeti időszakban, így a bolt indulása nem fog akkora megterhelést jelenteni a kiadások szempontjából. Amint pedig a forgalom eléri a kívánt szintet, akár új kasszába is fektethetsz.