Figyeljünk a CO érzékelő jelzéseire!

CO érzékelő

A biztonság nagy érték a hétköznapokban, amiért gyakran mi magunk is sokat tehetünk. A külső behatolások megelőzésére fókuszálnak nagyon sokan, miközben gyakran belső ellenséggel kell megküzdeni. Mivel életünk jelentős részét belterekben töltjük és mindezt főként az otthonunkban, a CO érzékelő jelenléte sok előnyt nyújthat. Tévedés azt hinni, hogy ezen szerkezetekre csak olyan helyiségekben van szükség, ahol nyílt égésterű berendezések üzemelnek, amilyenek lehetnek a régi típusú kandallók.

A CO érzékelő minden olyan ingatlanban létfontosságú, ahol gázüzemű rendszerek működnek, de akkor is, ha egyszerűen csak sokat tartózkodunk az adott térben. Bár a rendszeres szellőztetés minimalizálja a gáz felhalmozódásának esélyét, szerencsés, ha van egy jelzőrendszer, ami figyelmeztet.

A Honeywell XC100, valamint XC70 CO érzékelő minden tekintetben kiszolgálja az igényeinket. A szenzorok egyszerűen felszerelhetőek és testre szabhatóak. A jelzésük egyértelmű, így a megszólalásukkor azonnal tudni fogjuk, hogy cselekednünk kell a lakók biztonsága érdekébe, még mielőtt komolyabb baj alakulna ki.