Egyszerűen vezérelhető címkenyomtató

Címkenyomtatás hatékonyan

Az ipari változatok rendkívül nagy terhelésnek vannak kitéve nap mint nap, hiszen előfordul, hogy 24/7 üzemeltetésre van szükség a hatékonyság érdekében.

Ezek a berendezések jelentősen megkönnyítik a cégek mindennapi működését. A címkenyomtató eddig a nagyvállalatok és a multinacionális cégek esetében számított a leginkább előnyösnek. De mára már a kis- és középvállalkozások is felismerték, hogy a címkenyomtató használata milyen előnyökkel jár.

A vonalkódokkal követhető egy egész raktárkészlet, de lehetővé teszi a termékek azonosítását is, amihez csupán egy vonalkód olvasót kell használni. A digicode.hu rendkívüli kínálatot biztosít a termal-transfer technológiára épülő termékekből. Az ilyen címkenyomtató festékszalaggal működik.

Hirtelen a nagy hő hatására a festékanyag átkerül a címkére, ami egy rendkívül ellenálló nyomatot képez ebben a formában. Ellenáll az oldószereknek, a dörzsölésnek, az UV fénynek és a nedvességnek is egy bizonyos szintig. A címkenyomtatóhoz speciális műanyag alapanyagokat is lehet használni, ami jobban ellenáll a külső körülményeknek.