Az ezerarcú Soudal szilikon mindenhol helytáll

Soudal szilikon

Mindenkinek fontos, hogy az otthona ne csak praktikus és kényelmes, hanem szép is legyen. Illesztéseknél nagyon fontos, hogy tömítőanyaggal el lehessen fedni az apró szerelési nyomokat és hibákat vagy átmenet szülessen két eltérő felület között. A Soudal szilikon segítségével bármit meg lehet oldani és a célnak megfelelően számos változatot lehet alkalmazni.

Vízálló, neutrális változata például remekül köti össze a csempét a kád vagy a mosdókagyló szélével, így meggátolja a víz bejutását a két felület közötti résbe. De van olyan Soudal szilikon is, ami ecetsavas és gátolja a penészfoltok kialakulását.

A gomba-gátló változat mellett, kapható festhető típus is, ami a lakás többi pontján válhat hasznossá, például fal és ajtókeret találkozásánál. Nem utolsósorban vannak az univerzális vagy ragasztásra is alkalmas típusok, amiket a házon kívül is alkalmazni lehet, például kerti díszek rögzítésére betonon vagy a ház falán, esetleg a kocsiban egy, a rozsdásodás okozta apróbb lyuk ideiglenes tömítésére.