Caterpillar telefon, ha bírnia kell a strapát

caterpillar telefon

A mobiltelefon funkciója elég egyértelmű. Legyünk bárhol a világban, elérnek minket és mi is tudunk hívást kezdeményezni, persze ha van térerő. A legtöbb embernek a bárhol egy nyugodt helyszínt, például autót, irodát vagy utcát jelent. A fennmaradó kisebbség viszont a készüléknek kihívást jelentő terepen használná a mobilját.

Számukra lett kifejlesztve az egyik strapabíró Caterpillar telefon. Amíg egy átlagos használatra szánt mobil a kisebb eséstől is komoly külső sérüléseket szenved, a CAT telefonok maximum megkarcolódnak. Amíg egy átlagos telefon kijelzője 1 méteres eséstől, jobb esetben csak a védőüveg szintjén sérül, rosszabb esetben a panel is meghibásodik, addig egy CAT telefon továbbra is működőképes lesz.

Amíg a legtöbb lakossági használatra gyártott telefon néhány csepp víztől is képes véglegesen kilehelni a lelkét, a Caterpillar telefon a megfelelő tanúsítvány megléte esetén cseppálló. Mindent ezek a telefonok sem bírnak ki, de amikor egy átlagos mobil már feladja a küzdelmet, a CAT még mindig bírja.