Életmentő lehet az egyedi láthatósági mellény

egyedi láthatósági mellény

A tűzvédelmet nagyon komolyan kell venni, hiszen egy kisebb tűz esetén is hatalmas károkkal nézhet szembe egy cég. A tűzvédelmi táblák segíthetnek baj esetén a rend megtartásában és a pánik kitörésének meggátolásában. Miért?

Teljesen világos, hogy ha adottak a megfelelő tűzvédelmi táblák, akkor az emberek tudják, hogy például merre van a kijárat, hol lehet megtalálni a poroltót, hol vannak azok a kellékek, amik segíthetnek megfékezni a tüzet vagy épp kijuttatni az embereket az épületből. Azonban nem mindegy, hogy milyenek a tűzvédelmi táblák.

Ezek manapság már fényvisszaverő és utánvilágító kivitelűek kell legyenek, illetve az előállításuknál fontos az a bizonyos szitanyomásos technika. Ennek köszönhetően garantált a jól láthatóság és a tartósság. A szitafesték UV állósága révén, nagyon sokáig, akár hosszú éveken át is remekül láthatóak maradnak a kellékek. Sőt, a szitafesték rendkívül magas kopásállóságú.

Ha pedig a tűzvédelmi táblák megvételére kerül sor, nem szabad elfelejteni, hogy azok az EU szabványnak is meg kell feleljenek. Ilyen táblák, matricák és egyéb eszközök forgalmazásával foglalkozik az aamillernyomda.hu internetes bolt, ahol reális áron lehet hozzájutni egyéb eszközökhöz is.

Erre jó példa az egyedi láthatósági mellény. Kétség sem fér hozzá, hogy ez a tartozék céges emblémával ellátva, ma már kötelező különböző munkaterületeken. Pontosan emiatt a shop akár 72 órás expressz beszerzést és feliratozást is vállal, hogy a megrendelő a lehető leghamarabb hozzájusson ehhez.

A láthatósági mellényeket elől maximum 12 cm szélességben, hátul maximum 29 cm szélességben lehet feliratozni. Az egyedi láthatósági mellény nagy előnye, hogy ennél nem korlátozottak a színek számai, ezért azt választhat a megrendelő, amit csak szeretne.

Akkor is segíthet a cég, ha színes nyomatot vagy egyszínűt szeretne. A bolt kínálatában a jó minőségű, egyedi láthatósági mellény és a vékony, kevésbé tartós is fellelhető. Ezáltal a kliens a saját igényeinek, elképzeléseinek megfelelően választhat. Az egyedi láthatósági mellény itt megvehető akár nagyobb példányszámban is.