Búvárszivattyú minden mennyiségben

Ki ne szeretne betoppanni egy gyönyörű, élettel teli udvarra, illetve kertbe? A nyári forróságban elengedhetetlen a locsolás, a kert szépségének megőrzése érdekében. A búvárszivattyú ebben nyújt Önnek segítséget! A webáruházban számos darabból válogathat kedvére, a minőség és gyors házhozszállítás garantált.

Ezek a berendezések bármilyen folyadék átemelésére vagy szippantására felhasználhatóak. Igénybe vehetőek fúrt kutak vizének nagy mélységből való szivattyúzására is.

Érdemes kiemelni a 4QGD 1-60-0.37 csavarorsós modellt, aminek az ára az egyik legkedvezőbb. De a bomba ár mellett, a megbízhatóság is adott, mivel a meghibásodása az alacsony szintet éri el.

Tisztavizű és hatalmas mélységű kutakhoz ajánlatos használni. Feszültsége 230 V, teljesítménye eléri a 370 W, emelőmagassága megközelítőleg 105 m, maximális folyadékáteresztő képessége pedig 2 m3/h. A vásárló több mint 380 különböző búvárszivattyúból választhatja ki a megfelelőt. Ne szalassza el ezt a páratlan lehetőséget, hanem vásároljon még ma!