Barbie autó a különféle utakra

Barbie autó

A Barbie egy nagyon sokoldalú és színes baba, aki számtalan helyzetben és különféle szakmákban is remekül helyt tud állni. Sőt, szereti a sebességet és a vezetési készségei is kimagaslóak, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy több szuper Barbie autó is van a Mattel kínálatában.

Amikor ez a nagyszerű lány egymaga akar útnak indulni, vagy legfeljebb valamelyik barátjával, akkor egy vagány kis Fiat 500 modellbe pattan be, aminek a tetejét is le lehet engedni, ha éppen szeretné élvezni a napsütést. Ugyanakkor, ha többedmagával szeretne kiruccanni, akkor általában egy nagyobb Barbie autó szokott előkerülni, ami a Dream Camper álom lakóautó.

Ebben minden megtalálható, amire szükségük lehet egy jó kis nyaraláshoz, túrázáshoz, a konyhától kezdve a fürdőszobán át az átalakítható nappaliig és annak összes felszereléséig. Tehát, ha az Ön kislánya is szereti a babákat, de ugyanakkor a járgányok sem állnak messze tőle, akkor a Barbie autó és menő utasai remek alternatívát jelentenek.

Hiszen így a kimondottan lányos elfoglaltságokról sem kell lemondani, de lehet hódolni a vagányabb, bátorságot megkívánó tevékenységeknek is. Manapság ezt a kettősséget is biztosítani kell az apró hölgyeknek, mivel majd felnőttkorban is ugyanúgy helyt kell álljanak, mint a fiúk, ehhez pedig a Barbie autó és a tulajdonosa is remek példát mutatnak.

Keresse a különféle Barbie autó modelleket a jatekotthon.hu oldalon, ahol a Mattel sok más minőségi, érdekes és rengeteg izgalmat rejtő játékát szintén megtalálja! Meglátja, az Ön gyermeke is odalesz akármelyikért, ugyanúgy, mint már sok-sok generáció óta minden lurkó, nemtől és kortól függetlenül!