Ajándékozz Ön is edényszettet!

Edényszett

Mindenkinek az életében elérkezik az a pillanat, amikor új életet kezd. A fészekből kirepülő fiataloknak vagy friss házasoknak is remek ajándék lehet egy minőségi edényszett.

A költözésnél, házvásárlásnál vagy új albérletnél sokszor nem a konyhán kezdjük a berendezések kiválasztását, pedig ugyanolyan fontossággal bír. Miközben takaróhuzatot, párnahuzatot később is vásárolhatunk, addig az evésre mindennap szüksége van a szervezetnek.

A manapság kapható edényszettek úgy vannak kitalálva, hogy minden helyzetre felkészült legyen. Általában tartalmaznak egy nagyobb és egy kisebb serpenyőt, az egyik mély, a másik kevésbé.

Vannak még benne olyan edények, amivel levest, tésztát vagy más ételeket készíthetünk. Mindenhez hozzájárul a praktikus üvegtető, ami átlátszó, így nem kell emelgetni ahhoz, hogy megnézzük az étel állapotát. A rozsdamentes acélból készült termékek gyorsan átmelegednek, így az étel hamarabb készül el és kevesebb energia megy kárba. Az edényszett kaphatóak 12 vagy 15 kivitelben is.