A Jana Shoes modellek piacvezetőek a kényelem szempontjából

jana shoes

Kényelmi és tartóssági szempontból nagyon nem mindegy, hogy milyen lábbeli kerül viselésre. A Jana Shoes márkájú termékek 2000-ben jelentek meg Németországban és azóta is piacvezetőek a wellness célra szánt és a komfortos darabok terén. A várható élettartam a Jana Shoes cipők esetében, a helyes használat és karbantartás mellett, jelentősen hosszabb, mint a márkajelzés nélküli másolatoknál. A Jana Shoes kategóriában megtalálhatóak bokacipők, félcipők, bakancsok, lovaglócsizmák, de szandálok és papucsok is.

Az árak kicsit magasabbak, mint a no name fajtáké, de ezért szavatolt nemcsak a komfort és a tartósság, hanem az aktuális divatot követő kivitelezés is. A legtöbb darab vízálló és puha latexhabos talpbetéttel van ellátva. Gyakoriak az újrahasznosított PET palackokból készült alapanyagok felhasználásával készült újtechnológiás termékek a kínálatban. A Jana Shoes lábra való árucikkei napjainkra már az 5 kontinens minden országában elérhetőek, többek között Magyarországon is, a sepa.hu webáruházban.

A túracipő női használatra szánva is igen sokféle kivitelben van jelen

A hölgyek nem mindig hordanak elegáns lábbelit, időnként igény mutatkozik strapabíró és kényelmes darabok bevetésére. A túracipő női kategóriában számos termék érhető el napjaink kereskedelmi kínálatában, legyen szó az erre a tematikára szakosodott hagyományos üzletekről vagy az említett webshopról. Ez utóbbi online téren keresztül áll az érdeklődők rendelkezésére. A túracipő női változatai terén, de más területeken is hatalmas ezen a webhelyen a választék és a lehető legoptimálisabb az ár-minőség arány is.

Csak példaként kiemelve, az olasz Grisport cég termékei a legszélsőségesebb körülmények között is megállják a helyüket. Ezeknek a túracipőknek és túrabakancsoknak a talpszerkezete nagyon erős, emellett a modellek súlya csekély, nem fog megterhelést jelenteni a viselőjének, még hosszabb időn keresztül való használat esetén sem. Ezen kívül fellelhetőek itt a Bugatti, Rieger, Ara, IMAC, Josef Seibel, Pegada, S. Oliver és Marco Tozzi túracipő női darabjai is, amelyek ugyancsak kiemelt minőségűek.