Whisky és sör férfi fodrászatban?

férfi fodrászat

Minden esetben érdemes adni a divatra, még akkor is, ha aktuálisan nem mész semmilyen különleges összejövetelre. A modern kor új trendeket hozott el magával, főleg a nagyvárosokban, amilyen többek között Budapest is. Az emberek szeretnek kitűnni a tömegből, ami nem éppen egyszerű feladat, hiszen rengeteg a konkurencia. A teljesen személyre szabott frizura ugyanakkor sokat elmond valakinek a jelleméről. Már csak az a kérdés marad hátra, hogy mégis hol készíttesd el ezt?

Vannak olyan férfi fodrászatok Budapesten, ahol egy jól megérdemelt itallal végződik a hajápolás (forrás: a76.hu). A kényelem minden tekintetben meghatározó tud lenni. Az ember teljesen jogosan várja el a pénzéért cserébe, hogy személyre szabott kiszolgálást kapjon. A barber shop-ban ez garantált. Már maga az enteriőr is úgy lett összeállítva, hogy megnyerje a látogatók tetszését.

A 20-as évek Amerikájának a hangulatát idézi, amikor a gengszterek uralták az utcákat és teljes szesztilalom volt érvényben. A falon lógó Thompson gépfegyverrel, a mini shotgunnal, a colt-tal vagy éppen a kézbe simuló revolverrel még egy szelfit is bátran lehet készíteni. Természetesen nem kell attól félni, hogy ezek véletlenül elsülnek a kezedben, mert csak másolatok, de annyira élethűek külsőre és súlyra, hogy nem mondod meg a különbséget. A falról a Keresztapa filmben hatalmasat alakító Al Pacino tekint le rád.

Látható tehát, miszerint a borbélyok mindent megtettek azért, hogy megteremtsék azt a hangulatot, amiben egyszerűen öröm időt tölteni. Ami pedig a munkát illeti, az szinte szó szerint ég a kezük alatt. A hajadat és a szakálladat is elintézik, persze csak akkor, ha van és akarod, hogy egyikhez vagy másikhoz hozzányúljanak. Előre kiválaszthatod a frizurát, amit csináltatni szeretnél, de amennyiben nincs meghatározott elképelésed, akkor bátran rábízhatod a magad a profikra, hiszen ők teljesen a képben vannak a jelenlegi trendeket illetően. A profi munka pedig meghozza a gyümölcsét. A megjelenésed teljesen sajátos lesz, amit minden ismerősöd azonnal észre fog venni.