Villanypásztor vezeték többféle kivitelben

villanypásztor vezeték

Egy nagyobb méretű kifutót az állatoknak többféle módon ki lehet alakítani. Gyakran nincs is szükség jelentős beruházásra, és hatalmas kerítések építésére, mert minimális költségekből megoldható a biztonságos kivitelezés. Pár sor villanypásztor vezeték kihúzása eltérő magasságokban, megoldja a felmerült gondunkat.

Minden szükséges hozzávalót megvásárolhatunk már az internetről, és azok rövid időn belül házhozszállításra kerülnek. Összekötők, toldók és maga a villanypásztor vezeték többféle kiszerelésben áll rendelkezésre. A felállított rendszer egy olyan alacsony feszültséget keringet, ami nem okoz sérülést az állatoknak, csak jelzi azoknak, hogy bizony itt a határ, ahonnan muszáj visszafordulni.

Annyira nagyfokú a hatékonysága ennek, hogy idővel már az áramellátásra sincs különösebb szükség, mert a jószágok emlékezetből elkerülik a villanypásztor vezeték közvetlen környékét. A nagytestű élőlények mellett, még a házi kedvencek féken tartására is megfelel ez az eszköz, ha elejét akarjuk venni, hogy a négylábúak kiszökjenek az udvarról.