Törölközőszárító zsebbarát megoldásokkal

Törölközőszárító

Nem is gondolnánk, hogy a körülöttünk lévő levegő minősége mennyire fontos szerepet játszik az egészségünk szempontjából! Az emberek jelentős hányada tölti a mindennapjait zárt légterű szobákban, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy a környezetünk megfelel-e az egészségügyi előírásoknak, vagy sem. Az innovatív kialakítású törölközőszárító szavatolja a fürdőszoba komfortos és gyors felfűtését, emellett pedig a levegő minőségéről is gondoskodik. Hogyan lehetséges mindez?

Nos, a legtöbb törölközőszárító „csupán” a fürdés után használt törölközők megszárítására szorítkozik. Az infrasugarak erejével üzemelő. korszerű törölközőszárító viszont megfelelő páratartalmat „varázsol” azáltal, hogy a szóban forgó nedves anyagot nem egyszerűen csak megszárítja, de csiramentesíti, illetve a penész kialakulását is megakadályozza. A penész, amellett, hogy nem túl esztétikus látvány, az egészségünkre sincs jó hatással, így okos ötlet lehet alkalmazni az infrapaneles törölközőszárítót a mindennapok során.

Persze a szárítónak itt még nem értek véget a pozitív tulajdonságai, sőt, az igazat megvallva az eszközről valóban csak szuperlatívuszokban beszélhetünk. A már említett infravörös tartományba tartozó fény erejét felhasználó és hasznosító törölközőszárító nem a forró levegő folyamatos fújásával váltja be a hozzá fűzött reményt, hanem a szemnek láthatatlan sugarak kibocsátásával. Ezektől a sugaraktól természetesen nem kell félnünk, sőt, érdemes tisztában lenni azok az egészségre gyakorolt pozitív élettani hatásaival is.

A törölközőszárító, ha megfelelő méretben és teljesítményben választottuk azt ki, akár egymaga képes felfűteni az egész fürdőszobát – előre beprogramozva! A modern egységeket ugyanis már távolról is munkára bírhatjuk, ezáltal pedig elkerülhetjük a felesleges energiahasználatot. Az energiabarát megoldásokról pedig köztudott, hogy költséghatékony mivoltukból kifolyólag jót tesznek a pénztárcánknak is. Abban az esetben, ha érdekesnek tartja a témát, bővebb tájékoztatásért látogassa meg a Fűtófólia honlapot.