Sok előnye van a mobil télikertnek

Mobil télikert

Manapság egyre többen döntenek a téli kertek építése mellett, ami érthető is, ugyanis ezek esztétikusak, megbízhatóak és igazán komfortos helyek. Mivel sok cégnél a fa télikert árak kedvezőek, ezért megéri ezt választani. Persze sok minden befolyásolja, hogy végül mennyit is kell kifizessen a tulaj. A szerkezethez felhasznált, elengedhetetlen alapanyagok közül a napjainkban választani lehet a fa, a műanyag, az alumínium és a horganyzott acél profilokból. Mivel a fa az egyik legolcsóbb, a műanyag és alumínium profilrendszer vegyítése mellett, ezért sokaknál ez a befutó, arról nem is beszélve, hogy ez igenis esztétikus és időtálló.

A legtöbbször választott szín természetesen a barna, illetve ennek valamelyik árnyalata, amivel teljes mértékben elérhető egy rusztikusabb hatás. A megszokott darabok mellett, nagyon felkapottak a fóliázott profilok, amelyek lehetnek aranytölgy, mogyoró és mahagóni mintájúak. A telikertepites.hu oldalon meglátogatható vállalkozásnál például nem csupán annak lehet örülni, hogy a fa télikert árak alacsonyak, hanem a változatos felhozatalnak is, aminek köszönhetően nem lesz nehéz kiválasztani a megfelelő modellt. Azt azonban minden vásárlónak tudnia kell, hogy a színes szerkezetek akár 15%-al is emelhetik a szerkezet végösszegét. A fa szerkezetűn kívül, a mobil télikert is elképesztően népszerű. Ennek számos egyedülálló előnye van. Ami mindenkit megfog, hogy a mobil télikert kiválóan passzol a változatos hétköznapokhoz. Nem okoz csalódást a CORSO fajta, amelyik derékszögű alapterületre támaszkodik.

Ezen igazán egyszerűen, teleszkópikusan lehet csúsztatni az egyes elemeket. Igazi pozitívum, hogy a tulajdonosnak a teljes mobilitás mellett nem kell lemondania a megbízható, masszív struktúráról sem. Ez annak köszönhető, hogy az ilyen mobil télikert nagyon stabil és biztonságos. Az ilyen fajtájú mobil télikert változatok biztonsági üvegekkel is rendelkezhetnek, illetve garantált lehet a maximálisan hőszigetelt tető-és profilrendszer, ha azt szeretné a háztulajdonos.