Sellő baba – a kislányok választása

Olyan titkos csatorna a képzeletvilág, aminek érdemes a pozitívumait kiaknázni. Márpedig egy csodálatos sellő baba társaságában bele lehet csobbanni a fantázia kék tengerébe. A gyermekek meséket képesek alkotni, miközben a játékszereikkel, mint például a sellő babával, amivel gondtalanul játszadoznak.

Rengeteg termék található a jatekotthon.hu webáruház virtuális polcain, közöttük szerepelnek ezek a kedves babák is. Látogasson el kislányával ebbe a webshopba, hogy a kicsi saját maga választhassa ki azt vagy azokat, amelyekkel játszani szeretne! Így nem éri majd meglepetés, hogy Ön kiválasztotta neki az egyik példányt, de ő másikra vágyik. Meglátja, a gyerek pontosan tudja, hogy mit akar és azt is, hogy milyen tervei vannak a kiszemelt játékszerrel.

A fantáziája nem hagyja cserben akkor sem, ha egy sellő baba lesz a kiválasztott. Narancssárga, lila, citromsárga, vörös hajú sellő baba egyaránt van a választékban. Tehát a kínálat igazán bőséges, a választást pedig tanácsos a kicsi lánykára hagyni.