Relax Dental Center, jótékonyságban is az élen

Relax Dental Center

Gyermekkori negatív élménynek, például nem elég empatikus orvos miatt, nem igazán tartozik a fogorvosi rendelő látogatása a stresszmentes programjainkhoz. Mind vágyunk egy olyan intézményre, ahol a környezet otthonos, a munkatársak barátságosak és a kezelés kellemetlenségektől mentes. A Relax Dental Center éppen ilyen. Az intézmény jellemzője a fogorvoslás minden területén való jártasság.

A közismert foghúzás, implantáció és szájsebészet mellett, elérhető fogmegtartó és szájhigiéniás kezelés, fogpótlás, fogszabályozás. A Relax Dental Center családi vállalkozás, a főorvos dr. Kelemen Pál, számos publikációval rendelkező szakember, az Implantológiai Társaságok alapítója.

Egyik fő célja, hogy a gyermekek is nyugodt szívvel lépjenek a rendelőbe, tudván, hogy ott a szakértelem mellett barátságos, megbízható munkatársak várják. Tehát nincs ok a félelemre. A Relax Dental Center 2019-ben jótékonysági program keretében, 32 hátrányos helyzetű gyermeket fogadott szűrésre, ráadásul budapesti kirándulással együtt.