Portwest kesztyű különböző kivitelben

Portwest kesztyű

A kemény fizikai munka alaposan megterheli az emberi szervezetet, kívül-belül egyaránt. Ezért kell minden esetben védőfelszerelést viselni. Mivel a kezeinkkel dolgozunk, ezért a megfelelő védelmet és kényelmet biztosító Portwest kesztyű ideális megoldást jelent.

Többféle munkaterülethez különféle Portwest kesztyű választható. A kínálatban megtalálható a hosszú szárú PVC változat, ami védi a bőrt a vegyi anyagoktól. A Thermo Pro modellek a hegesztés során bizonyulnak hasznosnak.

Olyan anyagból készültek, aminek jó a hőelvezető képessége, ezért minimalizálható az égési sérülések lehetősége. A tenyéren mártott Portwest kesztyű munkavédelmi kivitelek a kőműves munkák esetén kitűnő választást jelentenek.

Az anyaga vékony, a tenyér részen vízálló, a kézfej közben jól szellőzik. Nem gátolja a szerszámhasználatot, ezért különösen kényelmes viselet. Bár munka közben nem ajánlott a telefont nyomkodni, de ha hív a főnök, akkor mégis fel kell venni. A Touchscreen Portwest kesztyűvel az értinőképernyő kezelése is lehetséges.