Pályázatfigyelés online: tényleg ingyenes?

Forráscentrum ingyenes pályázatfigyelő

A pályázatíró fő feladata, hogy olyan dokumentációt állítson össze, amit a bizottság pozitívan bírál el és ezáltal az ügyfél megkapja a támogatást. A megbízóval közösen együttműködve, egy jól előkészített projekthez kell megtalálni a legmegfelelőbb pályázati felhívást. A Forráscentrum ingyenes pályázatfigyelő oldala csupán egy regisztrációt igényel. A cég csapata közgazdászokból, jogi és pénzügyi szakemberekből áll, akik kiváló munkát végeznek. Remek szaktudással rendelkeznek, amit a több száz sikeres pályázat is bizonyít.

Egy vállalkozás továbbfejlesztéséhez pénzre van szükség, amit elérhetünk pályázattal, hitellel vagy állami támogatással. A cég vállalja, hogy megtalálja a legoptimálisabb lehetőséget az ügyfeleinek. Mindent megtesznek, hogy az ügyfél sikeres legyen. Ha ők készítik a pályázatot, akkor több díjmentes szolgáltatást is biztosítanak. Idetartozik a hitel- és pályázatfigyelés, a szakmai tanácsadás, a támogatási szerződés megkötése, valamint a pénzügyi elszámolások.

Az oldalon megtekinthető referenciamunkák között olyan cégek szerepelnek, akik sikeres pályázatokkal fejlesztették a vállalkozásaikat. Nagyon sok pályázatot utasítanak el azért, mert hiányos vagy mert nem felelnek meg a formai követelményeknek, ezért nagyon fontos a precíz, pontos munka. A pályázat összeállításának megkezdése előtt fontos, hogy a megbízó ismertesse a terveit és a vállalkozás aktuális terveit és ennek ismeretében együtt kiválasszák a lehető legoptimálisabb támogatást.

Nagyon fontos, hogy a pénz elnyerése után is a cég végzi az utógondozást és a megfigyelést. Rendszeresen kell elszámolásokat és jelentéseket írni a kiíró szervezetnek. A Forráscentrum saját pályázatai által több milliós támogatást nyert, amit csapatépítésre, közhasznú járművek beszerzésére és fejlesztésre használt fel. Számos államilag támogatott hitelprogram áll a kisebb és nagyobb vállalkozások rendelkezésére, amit érdemes kihasználni. Három finanszírozási forma közül azt célszerű kiválasztani, amelyik a cég fejlődését segíti.