Nőknek ajánlott a korona csakra meditáció

A nők szívesen foglalkoznak a lelki egészségükkel. Folyamatosan keresik azokat a lehetőségeket, amelyekkel javíthatnak az állapotukon. A korona csakra meditáció számtalan előnnyel jár, tehát érdemes kipróbálni. Ennek a módszernek az elsajátítása nem olyan könnyű, de érdemes időt szánni rá. Lengyel Kriszta tud segíteni a megtanulásában. A Meeting Myself weboldalán az érdeklődők többet olvashatnak erről a lehetőségről. A hölgyek megtanulhatják, hogy miként engedjenek teret a bennük rejlő belső gyermeknek.

Szorosabbá válik a kapcsolatuk a szellemi világgal. A korona csakra meditáció hatására a hölgyek képesek lesznek jobban érzékelni a Föld körüli elektromos mezőt. Felerősödik a belső hangjuk is, ami segíti az intuíció fejlődését. Érzékelhetően megnő a tudatossági szint. Végre egyetlen hölgy sem fogja úgy érezni, hogy gurukra van szüksége ahhoz, hogy szellemileg fejlessze magát. A korona csakra meditáció segít a depresszió tüneteinek mérséklésében. Sokat profitálhatnak belőle azok is, akiknek alvászavaraik vannak. A gyakorlat hatására fejlődik a memória.

Viszont a nőknek nem csupán a lelkük és a szellemük táplálásával kell foglalkozniuk. A sportolás ugyanolyan fontos, ezért keresni kell egy igazán élvezetes mozgásformát. A Nordic Walking edzés a magyarok körében is népszerű, tehát mindenkinek érdemes kipróbálni. Már az alapgyakorlatok segítségével is jelentős változás érhető el. Csupán egy speciális botot kell venniük vagy bérelniük azoknak, akik el szeretnének jönni a Nordic Walking edzésre.

Lengyel Kriszta egyébként túrákat is szokott szervezni minden hónap első szombatján, ezért az érdeklődők itt is próbára tehetik magukat. A természettel való összekapcsolódás jó hatással lesz a lélekre. Egyéni és csoportos formában nyílik lehetőség a sportág kipróbálására. Lengyel Kriszta természetesen az időjárástól teszi függővé az indulást. Enyhe, szemerkélő esőben általában még szokott lenni Nordic Walking edzés. Persze vihar vagy hóesés esetén már otthon kell maradniuk a résztvevőknek.