Mitől olyan kedvelt a gránit edénykészlet?

gránit edénykészlet

Gránittal bevont edényeket szeretne vásárolni a megújult konyhájába? Ha igen, akkor most itt a nagy alkalom, ugyanis az Edényshop webáruházban teljes szettet is rendelhet online, utánajárás nélkül, méghozzá kedvező áron!

A gránit edénykészlet új trendet képvisel, nemcsak erős és megbízható, hanem tapadásmentes felületet is biztosít a zöldségek, a gyümölcsök, valamint a húsok elkészítéséhez. A szett különböző méretű edényeket tartalmaz, ennek köszönhetően két főre, de akár tíz főre is készíthet ebédet vagy vacsorát.

Az általunk forgalmazott edénycsalád gyönyörű külső megjelenéssel bír, varázslatos eleganciája a gránit bevonat előnyeivel tökéletesen párosul. A gránit edénykészlet ára is elfogadható, főleg akkor, ha arra gondol, hogy egy ilyen szettet több évre vásárol és gyakran fog használni.

Tartalmazza az összes hasznos edényt, mint például a különféle méretű fedeles és nyeles lábast, serpenyőt, valamint a hozzá való fedőket. A rendkívül kemény bevonata karcálló, az ergonomikus bakelit fogantyú pedig nem melegszik fel.