Minőségi asztali zászló készítés: miért érné be kevesebbel?

asztali zászló készítés

Egy jól elhelyezett zászló sokat hozhat a konyhára. Éppen ezért, asztali zászló készítés során is számíthat ránk. A már jól ismert és kedvelt Poliform minőség minden helyzetben megállja a helyét. Legyen szó céges, sportrendezvényre készített vagy egyéb egyesületi célra szánt zászlóról, ha minőségi alapanyagból és kivitelben gyártják, garantáltan emeli az adott esemény fényét.

Mi, a Poliformnál, az asztali zászló készítés során is ugyanazt a kiváló minőségű selyem szatén anyagot használjuk, amit a beltéri elhelyezésre szánt zászlótípusok esetében már megszokhattak az ügyfeleink, ez esetben azonban mindössze 15×25 cm nagyságban.

Ez a standard asztali zászló méret ugyanis kiválóan illik a különböző belső enteriőrökbe, független attól, hogy az éppen egy vállalati tárgyalóterem, vagy az esemény a nemzetközi színtéren zajlik. A selyem szatén anyag már önmagában is kellemes tapintású, lágyan fénylő, ünnepi jellegű, ugyanakkor mindez még fokozható az aranyszínű felfüggesztő zsinórral és zsinóros oldalszegéllyel, valamint a zászló alját díszítő aranyszínű rojtokkal.