Melyik a legjobb olasz fagyizó Budapesten?

legjobb olasz fagyizó Budapesten

Ha valaki finom fagyira vágyik, akkor olyan fagyizó mellett érdemes döntsön, amelyik már több éve a legegyedibb finomságokkal várja a kedves klienseket. Na de melyik felel meg leginkább ennek a leírásnak? Több szemponttól is függ, hogy melyik budapesti fagyizót nevezhetjük a legjobbnak.

Egyesek szerint a Hisztéria a befutó, megannyi okból. Ez a cég nem mellesleg egy családi vállalkozás, ami több mint 25 éve áll az ínyenc ízek kedvelőinek a rendelkezésre. A vállalkozás a 90-es évek elején kezdett a saját készítésű fagylaltok gyártásával és értékesítésével foglalkozni.

Már ekkor is a legfontosabb volt a magas minőségű alapanyagok felhasználása, ami persze garantálta a finom és ellenállhatatlan végeredményt. A Hisztéria 1999-ben nyitott üzletet a WestEnd City Centerben. Ekkor a szakemberek már meleg eljárással készítették a termékeket.

Jelenleg több mint 30 fajta ízben készítenek fagyikat itt, azaz a Nyugati térhez nagyon közel található bevásárlóközpontban. A leglényegesebb a profiknak a magas minőség, és az hogy megfelelő gépparkkal dolgozzanak. Emellett pedig a kliensek örülhetnek annak is, hogy a Hisztéria a versenytársaknál alacsonyabb áron kínálja a gombócokat.

Talán ennek az elvnek és hozzáállásnak az eredménye az, hogy 2008-ban sikerült megnyitni a Hisztéria cukrászdát. Ez az egység, a korábbi 20 négyzetméteres üzlet helyén áll, komoly cukrászati- és fagylalt készítési termelővel. Itt nem szezonális nyitva tartással, hanem egész évben várja a vendégeket a cég.

A vállalatnál dolgozó munkatársak éves szinten többször is képzéseken vesznek részt, illetve gyakran látogatnak meg különféle kiállításokat a fagylaltkészítés és cukrászat területén. Az is nagy előny itt, hogy annak ellenére, hogy kézműves fagyiról van szó, a Hisztéria nagyobb volumenben történő értékesítéssel is foglalkozik.

A cég tehát mint nagykereskedés is üzemel, és ezt nagyon komolyan veszi. 2011-től kezdve tudatosan keresi azokat a partnereket, akik a Hisztéria fagylaltokat szeretnék értékesíteni. A vállalatról még többet lehet megtudni a hiszteriafagylalt.hu weboldalon.