Konténer rendelés bárhol, bármikor

konténer rendelés

Építkezik? Felújítást tervez? Bontani szeretne? Mindegyik esetben számítani kell rengeteg törmelék és hulladék keletkezésére. Önnek találtuk ki a konténer rendelés lehetőségét, egy olyan szolgáltatást, amire ezeknél a munkálatoknál egészen biztosan szüksége lesz. A konténer rendelés igen egyszerűen működik.

Tárcsáz és mi érkezünk, mégpedig a lehető legrövidebb időn belül, akár nem várt események bekövetkezésekor is szükség lehet ránk. SOS szolgáltatásunk ilyen helyzetekben lesz hasznos, mégpedig igazán versenyképes áron. Sőt! Kizárólag bontási hulladék esetén óriási kedvezményt nyújtunk. Konténer rendelés szolgáltatásunkat többféle módon veheti igénybe.

Áraink természetesen a konténer ki- és elszállítására egyaránt vonatkoznak. Amennyiben a fuvar gyorsan bekövetkezik, a sofőr megvárja és azonnal elszállítja a rakományt. Tárolóink hosszabb, 1 hetes időszakra is rendelhetőek. Azt ajánljuk, használja ki a szolgáltatást maximálisan! Rendelés esetén bármilyen ömlesztett árut rendelhet, mi elvisszük, lerakjuk, majd az újra megtelt fémdobozt elszállítjuk.