Könnyen tisztán tartható a magastálcás zuhanykabin

magastálcás zuhanykabin

A zuhanyfülke nagyszerű választás egy kicsi fürdőszobába. A magastálcás zuhanykabin többek között dekoratív funkcióval is rendelkezik, mivel eltakarja a vízvezetékeket. A megléte esetén a nedves padlón való megcsúszástól sem kell tartani, mivel a magas peremeknél a zuhanykabinon kívülre nem fröccsen víz.

A magastálcás zuhanykabinok többcélú megoldást jelentenek. Könnyedén elvégezhetünk bennük egy kisebb kézmosást, szükség esetén megfürdethetünk benne egy kisgyermeket. Mindenképpen praktikusak egy szűkös fürdőszobába, ahol nincs hely egy extra kádnak.

A magastálcás zuhanykabin kiválasztásakor nemcsak annak magassága fontos, hanem a szélessége és a mélysége is. Ezek határozzák meg a zuhanytálca funkcionalitását. Érdemes még odafigyelni egy olyan kérdésre is, mint például az anyag, amiből a fülke készült.

A kiváló minőségű akrilból készült kabin karcálló bevonattal van ellátva és nagy tartóssággal rendelkezik. Az akril bevonat feladata a vízkő kialakulásának megakadályozása a falakon és az ajtókon.