Jól jár minden Microsoft viszonteladó!

Microsoft viszonteladó

A számítástechnika révén, az üzletvezetés sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé vált, mint eddig valaha. Bár még mindig sok helyen szükség van a papíralapú adattárolásra, viszont azokat már nem kézzel kell megszerkeszteni, hanem kényelmesen a számítógép és speciális programok segítségével, amiket utólag egyetlen gombnyomással ki lehet nyomtatni. Egy Microsoft viszonteladó számos egyedi megoldást tud kínálni a saját partnereinek.

Először is tisztában kell lenni a termékek képességeivel és esetleges korlátaival. Érdemes folyamatosan fejlődni a korral és figyelemmel követni a legújabb fejlesztéseket, amit egy Microsoft viszonteladó nem hagyhat figyelmen kívül. A CSP például egy olyan előfizetésen alapuló felhőszolgáltatás, amire minden vállalkozásnak szüksége van a hatékony üzletvezetés érdekében.

Csak úgy lehet a konkurensek elé kerülni, ha lépést tartunk a programok újabb generációinak megismerésével és alkalmazásával. Microsoft viszonteladó társként pedig kiélvezhetőek az indirekt szolgáltatásközvetítő partner kínálta prémiumlehetőségek, amivel mindenki jól jár.