Jelentős a műanyag címke kivitelezése

Profi kivitelezés, nagyszerű dizájn. Ezekkel a jelzőkkel lehet a legjobban jellemezni a műanyag címke változatait, amit a Beca Plastic csapata készít el.

A technológia már évek óta egyre csak tökéletesebb lesz. A modern, ám mégis környezetbarát módon készül el a műanyag címke, újrahasznosított műanyag felhasználásával. Számos terméken helyezhető el ezzel a módszerrel az egyedi logó, vagy éppen az embléma. Aki megpillantja, az biztosan ámulni fog a részletes kidolgozottságon és éppen ez az, ami ezeket a műanyag címkéket annyira egyedivé teszi.

A dizájn lehet változatos, de a minőség minden esetben teljesíti az ügyfelek legmagasabb elvárásait is. Felkerülhetnek különféle ruhadarabokra, nagyon jól mutatnak cipőkön, de kulcstartók és hűtőmágnesek készítésére ugyanúgy alkalmas a műanyag címke.

Nem beszélve, hogy ezekből az anyagokból poháralátéteket is lehet gyártani egy adott cég logójával, ami kiváló reklámfogást jelent, például egy céges találkozó alkalmával. Mindez kedvező áron valósítható meg.