Hogyan történik a pattanásos bőr kezelése?

pattanásos bőr kezelése

Az arcon megjelenő pörsenésekkel nemcsak a tinédzserek küzdenek, mert ez a probléma idősebb korban is jelen lehet az életünkben. A pattanásos bőr kezelése eredményes az Ahava holt-tengeri iszapot tartalmazó készítményekkel.

Ugyanis ez az iszap tartalmazza a legtöbb bőrregeneráló ásványt és ennek a tulajdonságának köszönhetően, igen hatékonyan járul hozzá a bőr megújulásához. Ezekkel a produktumokkal azért sikeres a pattanásos bőr kezelése, mert fő összetevőjük normalizálja a túlzott faggyútermelést, gátolja a mitesszerek kialakulását, tisztítja és összehúzza a pórusokat, simítja, egyenletessé teszi a bőrfelszínt. A holt-tengeri iszap serkenti a bőr mikro-keringését, de bőrnyugtató és -frissítő hatása is van. Érdemes a gyors eredmény érdekében az iszapos arcpakolások valamelyikét heti 2 alkalommal használni.

Amennyiben nem akut a probléma, akkor elegendő csak heti egyszer alkalmazni. Ha a megfelelő készítményeket választjuk, akkor könnyű a pattanásos bőr kezelése. Az ahavashop.hu webáruházban megtaláljuk a termékeket.