Fontos a fejlődésben a tanulóbicikli

tanulóbicikli

Ön is egyetért azzal az állítással, miszerint a gyermekek gyorsan növekednek? Valószínűleg igen. A szülőknek úgy tűnhet, hogy a csöppség még csak nemrégiben született és mostanra már magabiztosan áll a lábán, függetlenségre törekszik és alig várja, hogy új magasságokat hódítson meg. Semmi nem fejleszti az önállóságot és a felelősségérzetet úgy, mint a tanulóbicikli.

A hagyományos gyerekkerékpár szép és hasznos dolog, de nem minden csöppség képes azonnal elsajátítani a használatát. Ezen kívül jobb, ha csak azután tanulják meg pedálos jármű tekerését, miután elérik a 3-4 évet. Annak érdekében, hogy a szülők ne pazarolják az idejüket hiába és felkészítsék a fiatal versenyzőt a „felnőtt” járművekre, a gyártók megalkották a tanulóbicikliket.

Ezek egyrészt biztonságosabbak a hagyományos kerekes változatoknál, másrészt már 1 éves kortól elsajátíthatják a használatukat, a piacon elérhető modellek sokfélesége pedig lehetővé teszi, hogy a kis örökmozgó a legjobb megoldást kapja. A tanulóbicikli ára tehát nem feleslegesen kidobott pénz.