Fog implantátum Budapesten, csontbeültetés nélkül

fog implantátum Budapest

A komolyabb szájsebészeti kezelések általában fájdalmasak, hosszadalmas gyógyulási időt igényelnek és nem is alkalmazhatóak bárkinél. Hála a modern orvostudománynak, illetve a technológia rohamléptékű fejlődésének, a fog implantátum Budapest városában nem jár kellemetlenséggel, ha a Dental Center profi gárdájának szavazunk bizalmat.

A szakmában 50 éve jelenlévő népszerű csapat az IHDE technológia alapján végzi el a fog implantátumok beültetését, akár teljesen sorvadt állkapocs esetén is.

A gyors és fájdalommentes eljárásnak, akár a súlyos csonthiánytól szenvedők is alávethetik magukat, de a cukorbetegek is élhetnek e nagyszerű lehetőséggel.

A fog implantátum Budapesten történő beültetése azoknak is beváltja a hozzá fűzött reményeiket, akiknél a hagyományos módszerek mindezidáig nem hoztak sikert. Ezt tulajdonképpen annak tulajdoníthatjuk, hogy a procedúra alatt nem kerül sor csontbeültetésre. A minimális behatolást igénylő beavatkozás nem fájdalmas, a gyógyulás pedig jóval gyorsabb, mint a hagyományos implantáció esetén.