Érdemes jelentkezni a babaváró hitelre

babaváró hitel

Valljuk be, ha kisbaba születik a családban, az egyszerre hatalmas öröm és félelem is. Ez utóbbi abból a tényből fakad, hogy a gyermek eltartása, felnevelése, gondozása és megfelelő ápolása bizony nem kevés pénzbe kerül. Szerencsére a babaváró hitel a gyermekvállalást könnyebbé teszi.

A 2019. július 1-től igényelhető támogatás 10 millió Ft hitelt takar, amit akár kamatmentesen is vissza lehet fizetni. Az ingatlanfedezetet nem igénylő babaváró hitelnek természetesen vannak bizonyos kritériumai, aminek meg kell felelnie a szülőknek, mint például az anya betöltött életkora, a szülők lakcímének részletei vagy a köztartozás nemlétének igazolása.

Az igazság viszont, hogy a babaváró hitel nem jár kötelezően és automatikusan a családoknak, annak bírálása és a döntési jog a magyar bankok hatásköre. Ahhoz pedig, hogy biztosan megkaphassa a támogatást, szüksége van egy megbízható és profi hitelközvetítő segítségére. Hol találhatna ilyen szakembert? Kattintson a fenti linkre, ahol választ kap minden felmerülő kérdésére!