Építőjáték a biztonságos erődítményhez

építőjáték

A titokzatos várak, az azokban lezajlott harcok igencsak megmozgatják a kicsik fantáziáját, ha mesélünk nekik ezekről. Így nem csoda, hogy amikor építőjáték kerül a kezükbe, a saját elképzelésük szerint próbálják meg kialakítani azt az erődítményt, amiről a rege szólt. Boldogan mutatják a szülőnek, nagyszülőnek, hogy az erőd melyik részére építették azt a bástyát, amelyik megakadályozza az ellenség behatolását.

Ha ilyen gazdag fantáziával megáldott gyermeke van, mindenképpen ajánlott beszereznie a toycity.hu webáruházból megvásárolható építőjáték valamelyik változatát. Kiváló ajándéknak számít a 3-10 éves korosztályba tartozó gyermeknek a készleten lévő Goki nevű, fából készült építőjáték, ami 145 darab, 1-7 cm elemet tartalmaz.

A magas építőelem-szám hozzájárul ahhoz, hogy minden alkalommal, amikor előveszi majd a kicsi, más és más várat alkothasson meg. Amennyiben kérdése volna az építőjáték tekintetében, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot a webáruház munkatársaival a weboldalon keresztül!