Díjnyertes Grey Goose vodka olcsón

Vodka különlegességek

Ezzel az itallal bizonyára már mindenki találkozott. Sajnos pancsolt, hígított formában, kis műanyagpalackos kiszerelésben bárhol beszerezhető néhány forintért. Ám senkinek sem tanácsolt, hogy ilyet fogyasszon, mert jó esetben is egy életre meg fogja utálni a vodkát.

A Grey Goose vodka azonban a kristálytiszta minőség megtestesítője. Az íze kiváló és ezt az is egyből megmondja, aki nem áll nagy vodkarajongó hírében.

A vodka akkor igazán jó, hogyha nincs kellemetlen utóíze és nem marja a torkot, miközben belekortyolunk. A Grey Goose vodka lágy lecsengése repítette ezt a különleges italt a csúcsra, ami meglepő módon francia gyökerekkel rendelkezik, jelenleg mégis a Bacardi tulajdonában van.

Természetesen az oroszokat sem kell félteni, hogyha egy jó vodkára vágyunk, hiszen ha valakik, akkor ők aztán tudják, hogy milyennek kell lennie egy igazi vérpezsdítő italnak ebből a fajtából. Mivel nem egy karakteres íz-világgal rendelkező ital, ezért a Grey Goose vodkát előszeretettel használják koktélokban. Díszdobozban, ajándék gyanánt is kiváló.