Diadora cipő vízlepergető bevonattal

Munkaruhák széles választéka

A különféle tevékenységekhez különböző lábbeliket kell viselnünk, hogyha a kényelemre és a hatékonyságra törekszünk. A Diadora cipő megállja a helyét a durva körülmények között is.

A vállalat több mint egy fél évszázados múltra tekint vissza. Ez idő alatt számos újítást vezettek be, amivel még kiemelkedőbbé tették a termékeiket. A munkavédelmi felszereléseknek rendkívül ellenállóaknak kell lenniük, mellette meg kell védeniük a viselőjüket az esetleges sérülésektől.

A Diadora cipő nagyon sokféle változata szerepel a grandis.hu kínálatában, így mindenki megtalálhatja azt a típust, ami az adott munka során az előnyére válik. A megfeszített fizikai munkák során a lábfejnek megfelelően kell szellőznie, különben kényelmetlenné válik a lábbeli viselete.

Természetesen ez sem lehet probléma a Diadora cipő esetében, mivel légzés-aktív kivitelben is kapható. Mivel az időjárást senki sem tudja befolyásolni, ezért előfordul, hogy esőben kell dolgozni. Ilyenkor jól jön a Diadora cipő vízlepergető képessége. A megerősített orr rész pedig tökéletes védelmet biztosít a lábujjaknak.