Bögre nyomtatás korszerű technológiával

bögre nyomtatás

Biztosan már sokan találkoztak valamilyen használati tárgyal, amin egy cég vagy szervezet neve volt feltüntetve, ezeken a tárgyakon lévő nyomatot speciális gépekkel készítik. A bögre nyomtatás hasonló metódussal készül és ezt a szolgáltatást nemcsak magánszemélyek szokták igénybe venni, hanem cégek is.

Talán kissé furcsán hangozhat, hogy egyik vállalat a másikat bízza meg ilyen munkával, ugyanakkor akinek nem profilja ez a terület, az nem tudja kivitelezni a megfelelő gépek nélkül. A bögre nyomtatás tehát nemcsak személyes meglepetés készítésekor használható fel, hanem akár reklámanyagok, illetve egy cég alkalmazottainak ajándékozásakor is.

A nyomtatható felületre bármilyen jó minőségű fotó elhelyezhető és igény szerint felirat helyezhető a képre. A lehetőségek kínálatát megtekintheti a kepmania.eu weboldalon, ahol a jobb tájékozódás érdekében fel van tüntetve a bögre nyomtatás minden mozzanata. Ha esetleg valamilyen kérdése lenne vagy nem boldogulna, akkor felhívhatja az oldal tetején lévő telefonszámot.

A fényképes párna készítés nem túl bonyolult

A távol élő rokonokkal egyszerűen lehet tartani a kapcsolatot, hiszen ebben segítségünkre van az internet, ami lehetővé teszi a videótelefonálást. A fényképes párna készítés főleg azoknak ajánlott, akik távol élnek a családjuktól, de este lefekvéskor szép emléket szeretnének felidézni róluk. Természetesen ez a remek ötlet ajándékként szintén tökéletes, nem csupán saját célra.

A fotó feltöltésekor ajánlott valamilyen közös pillanatot kiválasztani, amire ha rápillant az illető személy, akkor kellemes emlékeket fog felidézni. A fényképes párna készítés első fázisa a tervezés, amire az imént említett weboldal ad lehetőséget. Itt elég sok opció van, amelyek lehetőséget adnak arra is, hogy valamilyen szöveget vagy grafikát helyezzünk el.

A felület, miután feltöltöttük a képet, mutatni fog egy előzetes látványtervet, ami alapján el lehet dönteni a vásárlási szándékot. A fényképes párna készítés utolsó mozzanata a rendelés leadása, ahol pár személyes adatot kell megadni.