Beszerezhető a relax funkciós kanapé

relax funkciós kanapé

A lakásunk az egyetlen hely, ahol valóban képesek vagyunk igazán kipihenni magunkat, nem hiába keletkezett a közmondás, miszerint mindenhol jó, de legjobb otthon. A berendezés nagy fontosságot nyer, de ha van egy relax funkciós kanapé a nappaliban, akkor minden kényelmet megadhatunk magunknak és a családunk tagjainak. Kivételes komfortot biztosít egy ilyen bútorzat, ezért, ha Önnek még nincs, érdemes minél előbb beszereznie. A jobaratokfotel.hu webáruházban széles funkcionális és design választékkal várja a vásárlókat. Így mindenki az igényeinek és az ízlésének leginkább megfelelőt tudja megvenni.

A relax funkciós kanapé tulajdonságainak, tudásának sora egészen hosszú, hiszen kezdve az egyszerű kézikaros mechanizmustól, a 3 motorral felszerelt, hanggal vezérelhető kialakításig terjed. Kiválasztható továbbá az ülések terhelhetősége is, ami a normál 100 kg-tól egészen a 130 kg XL szintig növekszik. Két- és háromszemélyes relax funkciós kanapé egyaránt kapható ebben az online szaküzletben. Amennyiben csak egy fotelt szeretne venni, az is lehetséges.

Lakályos érzést ad a TV néző fotel lábtartóval.

Ez a termék ráadásul teljesen egyénre szabható, ehhez pusztán használni kell a weboldalon látható termékszűrőt. Teljességgel új élményt kínál a TV néző fotel lábtartóval, ugyanis a lábtámasz akár motorosan is felemelhető, a háttámlája pedig hátra is dönthető. Egy ilyen csodás bútorzatban magas az üléskomfort és ha alkalmazásra kerülnek az extra funkciók is, akkor ez a kényelem jelentősen tovább növelhető. Persze nemcsak passzív pihenésre ideális a TV néző fotel lábtartóval, mert ebben például olvasni, relaxálni, kézimunkázni, beszélgetni is lehet.

Igazán időtálló, valódi bőr kárpittal ellátott a készleten lévő Tessin motoros TV fotel, ami minden szükséges funkcióval rendelkezik, de mindemellett jelenleg 15%-os árkedvezménnyel szerezhető be. Sok modern funkcióval ruházták fel ezt az ülőalkalmatosságot, ezek megismerhetőek a honlapon. Mindenképpen tájékozódni kell, mielőtt kiválasztásra kerül a TV néző fotel lábtartóval, hogy az optimális mellett voksolhassunk, ugyanis hosszú évekig akarjuk ezt használni.