Az infraszauna mindenkinek ajánlott

infraszauna

Szeretne szaunázni, de az egészségi állapota miatt nem tartózkodhat huzamosabb ideig a magas hőmérsékletű, párás fülkében? Akkor hálás lehet a technológia fejlődése miatt, ugyanis az infraszauna által nyújtott élményt és pozitív hatásokat azok is átélhetik, akik a finn változatokat nem használhatták.

Az infraszauna nem a levegőt melegíti fel, hanem infrasugarak révén a testnek a hőjét emeli meg, ami egy mesterséges lázállapotot alakít ki. Ez nem ártalmas sem a szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek, sem a gyerekeknek, így az egész család együtt élvezheti a szaunázást.

Ma már számos wellness központban van infraszauna, így ha elmennek nyaralni vagy kiruccannak egy hétvégére, akkor csak annyi a dolguk, hogy a hagyományos helyett, az infraszauna kabinba üljenek be. Ugyanakkor, ha nem szeretnék csak arra az időre korlátozni a gőzfürdőzést, amikor éppen elutaznak valahová, akkor otthonra is beszerezhetnek egy könnyen összeszerelhető és üzemeltethető fülkét, hiszen lényegében bárhol alkalmazható.