Az infraszauna jótékony hatása

Az emberi szervezet egy csodálatos szerkezet. Bonyolult, de pontos, akár egy svájci óra szerkezete és képes a regenerálódásra. Ezek a folyamatok nap mint nap zajlanak a testünkben.

Az infraszauna elősegíti az öngyógyítás felgyorsulását. A bőrünknek rengeteg hatást kell elviselnie, amitől kipirosodik, hegesedik, pattanások és mitesszerek jelenhetnek meg a felületén. Az infraszauna többek között ezeknek a kezelésére is alkalmas.

Segít a bőrnek megújulni, hiszen a magas hőmérséklet hatására a pórusok kitágulnak, az anyagcsere és vérkeringés felgyorsul, még a hajszálerekben is. Mivel a vér szállítja a testünk minden részébe az oxigént, ezért energikusnak, felfrissültnek érezhetjük magunkat szaunázás után.

Az infraszauna elnevezés hallatán, könnyen azt hihetnénk, hogy ennek a változatnak már semmi köze nincs a hagyományos szauna élményhez. Éppen ellenkezőleg, hiszen az infraszaunában keletkező meleg a napsugarakhoz hasonló sugárzásnak köszönhetően jön létre. Egy teljesen biztonságos és hatékony technológia, amit mindenki élvezhet az otthonában.