Az erdészeti szárzúzó irányítása nem bonyolult

erdészeti szárzúzó

A gép tökéletes a bozótosok tisztítására, a távvezeték nyomvonalak, illetve nyiladékok karbantartására. A beszerzése egyáltalán nem nehéz, hiszen számtalan üzletben megtalálható. Az erdészeti szárzúzó használati útmutatóval is el van látva, amit érdemes áttanulmányozni. Ha elolvassa, akkor tudni fogja, hogy milyen vastagságú ágak aprítására alkalmazható a választott darab.

Ez a dolog gépenként változó. Minél nagyobb teljesítményű egy berendezés, annál többet tud. Az erdészeti szárzúzó 3 méteres magasságú növényzetet is képes eltávolítani. Az alapfelszereléséhez tartozik a beépített szabadonfutó, a hidraulikus munkahenger, az automata ékszíj feszítő, az állítható csúszó talpak, valamint a kardántengely.

A termék kizárólag talaj feletti tevékenységekre alkalmazható. Az erdészeti szárzúzó egyszerűen irányítható, hiszen a vezérlése egyáltalán nem bonyolult dolog. Ha úgy dönt, hogy megrendeli, akkor meg kell adnia a TLT fordulatszámát, bordázatát és forgásirányát annak érdekében, hogy az ideális darab kerüljön a birtokába.