Automata redőny a komfort képviselője

automata redőny

Annak a fogalomnak a hallatán, hogy okos otthon sokaknak a töménytelen luxus képe jelenik meg a szemük előtt, azonban egyes esetekben erről szó sincs. Egy automata redőny például arra hivatott, hogy egyszerűvé és kényelmessé tegye a mindennapokat. Főként azoknak kedvezhet ez a technika, akiknek a házában óriási ablakok kaptak helyet.

Ugyanis számukra biztosan megterhelő feladat a szobák árnyékolásával foglalatoskodni. Tulajdonképpen ezzel a szerkezettel pusztán néhány gombnyomás a le-, illetve felhúzás elvégzése. Ami pedig külön előny, hogy szinte bármelyik rolót automatizálhatjuk. Tökéletes választás lehet az alumínium, a fa, vagy akár az erősebb műanyag is az automata redőny anyagát tekintve.

Pusztán arra kell nagyobb figyelmet fordítanunk, hogy a redőnylécek szélei fel legyenek szerelve az úgynevezett elcsúszás gátlóval. Az automata redőnyöket már többféle tokkal is lehetőségünk van felszerelni, a döntés csupán rajtunk áll. Válogathatunk a külső és a belső tok, illetve a vakolható példányok közül is.