A vászonkép a lakás dísze

vászonkép

Szeretjük a kellemes, boldog napjainkat, eseményeket felidézni. Ha ezeknek egy-egy mozzanatát megörökítettük, azt nagyon szívesen nézzük meg újra és újra. Amennyiben ez egy vászonkép felületére kerül nyomtatásra, akkor a bekeretezett alkotást percek alatt felakaszthatjuk a lakásunk vagy az irodánk falára.

Ez több, mint dekorációs tárgy, sokkal inkább örök emlék. Ezért érdemes felvennie a kapcsolatot a vaszonkepmanufaktura.hu honlapon megismerhető vállalkozással, ha Önnek is van néhány igazán kedves fénykép a számítógépén és/vagy mobiltelefonján, amelyeket szívesen kinyomtathatna.

A cég munkatársai több méretben nyomtatják ki a fotót, ezáltal olyan méretű vászonkép létrehozására adódik lehetőség, amelyik pontosan illik a helyiség falára, ahol el fogja majd helyezni. Kiváló minőségű vászonnal dolgoznak, a legjobb nyomtatókkal és élethű színt adó festékkel. A tapasztalat azt mutatja, hogy az esetek legnagyobb részében a vászonkép saját fotóból készül, de ennek témái eltérőek lehetnek, nem ritka a táj, város, építmény sem.