A praktikus nyolcszemélyes szalonnasütő

kandalló kiegészítők

Minden kandallóbetét telepítése során elengedhetetlennek bizonyulnak egyes tartozékok. A nélkülözhetetlen kandalló kiegészítők közé tartoznak például a hődobok, az idomok, a füstcsövek, a szellőzőrácsok, a különféle huzatszabályzók és a reteszelő egységek, illetve nem szabad megfeledkezni a tűzkészletekről sem.

A kandalló kiegészítők segítségével lehet egy igazán megbízható és időtálló egységgé kovácsolni a szerkezetet. Tudni kell, hogy a konvekciós teret szükséges átszellőztetni. Ekkor kötelező a szellőzőrácsot alkalmazni. A kandallóbetét és az egész rendszer hatékonyságát az utó-hőhasznosítókkal lehet növelni.

Ezért is annyira fontos kandalló kiegészítők ezek. De ahhoz, hogy a tűztér mindig relatíve tiszta maradjon, szükséges bevetni a tűzkészletet is, illetve a berendezés légellátását huzatszabályzó légzsilippel kell megoldani.

Ezek mind olyan kandalló kiegészítők, amelyek nem hiányozhatnak, hiszen a hiányukban vagy nem fog működni a berendezés, vagy, ha be is indul, nem tudja megfelelő módon és főleg biztonságosan ellátni a feladatát.

Számos tartozék megrendelhető a benkel.hu webboltban, ahol a magas minőség mindig adott, illetve a reális ár is mosolyt csal a vásárlók arcára. A kerti sütögetés szerelmesei a szalonnasütő termékre is rátalálhatnak a virtuális polcokon.

Persze itt nem a régi kellékre kell gondolni, hanem a jóval modernebb kialakítású eszközre, amelyikkel sokkal egyszerűbb a finomságok elkészítése és a kényelem is garantált. A korszerű szalonnasütő az alkalmazását illetően csak kismértékben tér el a téglából kirakott hagyományos sütőtől.

Az egyetlen eltérés a kialakításból adódik. A sütőtér több mint 70 cm magasba emelve, körbeülve asztalként használható. A speciális szalonnasütő akár 8 embernek is helyet adhat, mindenkinek biztosítva egy külön asztallapot és sütőrészt.

Nagyon jól jöhet főként családi házak kertjébe, baráti társaságok összejövetelei során, vagy akár vendéglátó ipari egységekbe is. Ez a szalonnasütő azért nagy kedvenc, mert exkluzív kialakítást biztosít, ezt könnyű elrakni és összeszerelni, illetve használat közben is üríthető a hamuzóedény.