A Metaxa meghódítja a világot

Metaxa rendelés online

Ki ne hallott volna a görög hiedelmekről, ahol a szép istennő finom borral csavarja az ujja köré a herceget? Igaz, hogy a régi mendemondákhoz nincs köze, de a Metaxa szintén Görögországból származik.

Ez a különlegesség többféle borpárlat és bor elegyítésével születik meg, amihez más egyedi ízű fűszereket is kevernek. Manapság két kategóriában ismerhetjük. Az egyik az exkluzív, Reserve nevű változata, a másik pedig csillagokkal van megjelölve.

A Reserve 1992 óta minden évben megújul és tökéletes ajándék lehet az ínyencségek kedvelőinek. A csillagokkal jelölt elérhetőbb áron kerül a forgalomba, 3 darabtól egészen 12-ig találunk.

Minél több a csillagok száma, annál jobb minőségű Metaxával állunk szemben. Az idrinks.hu oldalon a legjobb, vagyis a 12 csillagos üveg vásárolható meg, ami 12 év érlelési időt foglal magában. A bor ízét még különlegesebbé teszi az érleléshez használt hordó, ami keveredik az aszalt gyümölcsök egyedi zamatával. A papír díszdobozban kapható Metaxa már 12.000 Ft összegtől is megvásárolható.