V-TAC lámpa bel- és kültérre

V-tac

Hatalmasat fejlődött az utóbbi években a világítástechnika is, hiszen rendkívül korszerű termékek láttak napvilágot. LED izzók, asztali, mennyezeti, vízmentes lámpák, V-TAC üvegcsillárok egyaránt beszerezhetőek a vtacledbolt.hu webáruházból. Nagyon megéri innen megvásárolni a szükséges elektromos szerkentyűket, mert az árak is megfelelőek.

Bel- és kültéren egyaránt remekül alkalmazható például a webshop készletében szereplő vízmentes lámpa, hideg fehér színhőmérséklettel. Könnyen szerelhető, innovatív LED fényforrás ez, ami kiválóan használható a hagyományos mennyezeti és fali lámpák helyett. Hasonló a hagyományos por- és vízmentes fénycső armatúrákhoz, de korszerűbb és jobb a hatásfoka.

Rendkívül kedvelt típus, ami a webshopban 60, 120 és 160 cm hosszúságban érhető el. Hosszú élettartamú termékről beszélünk, amit kiváló minőségű fény jellemez. A V-TAC eme fényforrása ideális választás pincék, garázsok, folyosók, csarnokok megvilágítására, de ugyanakkor kültéri világításra is, mert IP65 védettséget kapott.